top of page

OM

Bilde1.png

Hvem er vi
Blue Vision er Gratanglaks sitt visningssenter som formidler kunnskap om laks. Her kan du lære om moderne akvakultur gjennom interaktive skjermer og livebilder fra våre matfiskanlegg. Vi hadde den offisielle åpningen i januar 2018, og er det eneste visningssenteret i Tromsø. Vi har guider som jobber daglig på senteret som besøkende kan stille spørsmål til. Vi tilbyr også guidet visning for grupper og skoleklasser. 
Undervisningsopplegg for grunnskoletrinn er tilpasset læreplanmålene til de aktuelle trinnene. 

Hvordan besøke oss 
Du kan komme når du måtte ønske uten å booke en visning. Gå å se for deg selv eller still spørsmål til en av våre ansatte.
Er dere en gruppe som ønsker en booket visning så er det bare å ta kontakt med oss via kontaktskjemaet. Åpningstidene våre er fleksible i forbindelse med gruppevisninger. Ta kontakt så finner vi et passende tidspunkt for dere å komme.

Vi ber våre besøkende om å sette seg inn i nasjonale og lokale anbefalinger og regler i forbindelse med korona. Info finnes her. 

Hvor er vi
2. etasje på Kystens Hus i Tromsø sentrum. Etasjen kalles for Kunnskapssenteret for sjømat og består av Blue Vision og Utforsk Sjømat.

bottom of page